Ενδοδαπέδιες σωληνώσεις θέρμανσης

Η AquaLeak με την χρήση θερμικής κάμερας βοηθά τους πελάτες της, ιδιοκτήτες ή διαχειριστές ακινήτων, μηχανικούς, υδραυλικούς και άλλους επαγγελματίες ή ιδιώτες, στον ακριβή εντοπισμό διαρροών στα συστήματα θέρμανσης αποφεύγοντας έτσι περιττές, πολύπλοκες και πολυδάπανες εργασίες εντοπισμού διαρροών με άλλες μεθόδους.

Η AquaLeak εντοπίζει την ακριβή θέση ακόμα και στις πιο μικρές διαφορές θερμοκρασίας στην επιφάνεια του δαπέδου και έτσι  υποδεικνύουν και τις πιο μικρές διαρροές. Με αυτόν τον τρόπο ο ενδιαφερόμενος να προλάβει έγκαιρα μια μικρή διαρροή πριν γίνει αρκετά σοβαρή ώστε να δημιουργήσει εκτεταμένη ζημιά στο σύστημα θέρμανσης ή καταστροφές από έντονη υγρασία.

Σε κάθε περίπτωση η AquaLeak μπορεί να παραδώσει λεπτομερή αναφορά για τη θέση των σωληνώσεων κάτω από την επιφάνεια του πατώματος αφού τις περισσότερες φορές δεν υπάρχει σχέδιο κατασκευαστή.

Γνωρίζοντας την ακριβή θέση των σωληνώσεων είναι δυνατόν να αποφευχθούν ζημίες κατά τη διάρκεια ανακαινίσεων οι οποίες μπορεί να οδηγήσουν σε μελλοντικές εκτεταμένες εργασίες αποκατάστασης γλυτώνοντας έτσι τους ιδιοκτήτες από ένα τεράστιο κόστος επισκευής.